Geplaatst op

Hip & Handgemaakt Markt – Oranje Fair Dalfsen – 26 april

hhm-small

Katja Kaduk Illustraties staat op 26 april op de Hip & Handgemaakt Markt tijdens Oranje Fair Dalfsen!

Wat gebeurt er op de Oranje Fair in Dalfsen? De Oranjefeesten 2015 vinden plaats op: vrijdag 24 t/m maandag 27 april 2015. Deze vier feestdagen zijn ieder jaar een groot succes. Dit jaar organiseert Hip en Handgemaakt Markt de jaarlijkse Oranje Fair op zondag 26 april. De trefwoorden van de Oranje fair zijn Design, Art, streekproducten, foodtrucks, vintage, fashion, sieraden, lifestyle, kids stuff en mooie, originele creaties van ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Katja Kaduk Illustraties is ook vertegenwoordigt met een kraam, met o.a. de handgemaakte sieraden, katoenen draagtassen, stationary, ansichtkaarten & meer. Kom je ook?