Geplaatst op

GOOD FOOD + FEELING GOOD + DOING GOOD

good

In de eigentijdse biologische speciaalzaak GooodyFooods vindt je een uitgebreid assortiment biologische producten. Naast de dagelijkse biologische boodschappen kun je bij GooodyFooods terecht voor een lekkere kop Earth koffie met een vers gebakken broodje of een cranberry cinnamon koekje, maar ook voor een leuk cadeautje of een ansichtkaart. Mijn kaarten hebben hier een mooi plekje gekregen!

De prachtige winkel is gevestigd op een locatie dat al een hele geschiedenis heeft. Dit wordt zichtbaar in de kelder, waar het magazijn, de personeelsruimte en een schoonheidssalon zijn ingericht – namelijk in de kluis van de voormalige Nederlandse Bank.

Gooodyfooods Zwolle

Potgietersingel 1
8011 NA Zwolle

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 19:00 uur
Donderdag: 08:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 18:00 uur