Geplaatst op

Kaduk. op 6e editie Hip en Handgemaaktmarkt Zwolle

Hip en Handgemaaktmarkt seizoen 2016

Op zaterdag 3 september is er weer de Hip en Handgemaaktmarkt op het historische Grote Kerkplein. Je kunt er weer van alles krijgen wat het leven aangenaam maakt. Leuke, originele kleding, sieraden en tassen die je niet in de winkel tegen komt, maar ook kleine cadeautjes. Kaduk. is ook vertegenwoordigt met nieuw speels geillustreerd hand & drukwerk. Ben je er ook bij?

Tegelijkertijd vindt ook de vijfde editie van het Stadsfestival plaats. Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek, dans en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Volop leuks te doen en te combineren waard!

Kom je van buiten Zwolle, plan dan eenvoudig je reis met het openbaar vervoer en maak er een relaxed dagje uit van. Binnen 10 minuten loop je zo vanuit het Centraal Station naar de Hip en Handgemaaktmarkt op het Grote Kerkplein.

Informatie over parkeren en tarieven vind je op de website van de VVV

WANNEER: Zaterdag 3 september 2016 van 11.00 – 17.00 uur
WAAR: Grote Kerkplein (in het centrum, achter de Grote Kerk)