Geplaatst op

Kaduk & Atelier Meike Beekhuis

prent&boek

Wanneer je plannen hebt voor het maken van een eigen (prenten)boek, jaarkalender, ansichtkaarten serie, stripverhaal etc., dan is dit een cursus voor jou. Want hoe je dat doet en waar je op moet letten staat centraal in de cursus Prent&Boek. Er is volop ruimte om aan je eigen project te werken.

Wil jij je creativiteit verder ontwikkelen en jouw creatieve pad beter leren begrijpen? Misschien wil je wel losser tekenen of jezelf uitdagen. Je krijg inzicht in welke keuzes er zijn op het gebied van beeldelementen en beeldaspecten. Welke technieken zijn er en waarvoor zijn ze geschikt? We kijken naar hoe andere illustratoren daarmee omgaan. Het maakt niet uit waar je staat in je tekenproces. Middels interessante oefeningen, door te experimenteren en onderzoeken kom je dichter bij jouw eigen beeldtaal. Individuele en klassikale werkbespreking zijn daarbij een belangrijk onderdeel van de les. Kortom een avond vol creatie, inspiratie, nieuwe inzichten, gerichte tips om jouw project te realiseren.

WANNEER: 7 mei – 29 juni | dinsdagavond 19:30 – 22:00uur
WAAR: Atelier Meike Beekhuis | DOAS Mimosastraat 2R | 8013 SB Zwolle