Geplaatst op

Beekstraat 67 | Appel & Ei Arnhem

arnhemMet zijn vele parken is Arnhem een echte groene stad en vooral bekend als modestad. Dus echt een stad vol groen & kleding. Hier kom je dan uiteraard ook talrijke mode- en tweedehandskledingwinkels tegen, zoals Appel & Ei Arnhem. Hier kan je terecht voor een ruime selectie tweedehands & nieuwe kleding, tassen, accessoires voor dames, heren en kinderen en inmiddels ook voor de kaarten van Kaduk. Tijd voor een feest, geboorte, jubileum of zomaar, voor elk levensmoment is er een kaartje!

Het team van Appel & Ei Arnhem is trots dat zij dankzij de klanten van Appel & Ei de Kledingbank Arnhem kunnen sponsoren en hiermee deel uit kunnen maken. Zoals ze zelf zeggen ‘Wij laten mensen niet in de kou staan.’
De winkel ligt in het centrum, tussen de schouwburg en de Eusebiuskerk op het marktplein.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur