Geplaatst op

Workshop MET SMAAK!

Ontwerp je eigen recept illustratie! Heb jij een favoriet gerecht of gaat er al generaties lang een appeltaart instructie rond in de familie? Dan is NU je kans om van dit recept een prachtige illustratie te maken! Leuk om ingelijst in de keuken te hangen of cadeau te doen.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. In deze mini illustratie workshop krijg je tips om een geschreven recept om te zetten in een sprekende illustratie. We besteden aandacht aan compositie en het tekenen van de ingrediënten. Je leert vrijer en speelser omgaan met inkt & kroontjespen, markers en kleurpotlood. Ervaar zelf wat je het fijnst vindt om mee te werken. Recepten en ingrediënten zijn ter plekke en je zult ervaren, iedereen kan een tomaat tekenen! Natuurgetrouw kunnen tekenen en ervaring zijn niet nodig. Het zijn de details die het verschil maken. Leuk voor iedereen die meer wil onderzoeken, experimenteren en ontdekken. We maken er een tekenfeest van. Wil jij ook met een sprekende, frisse en persoonlijke receptenkaart of poster naar huis? Doe dan mee! Begeleiding door illustrator Katja Kaduk.

Meer weten? Bekijk de info op ZINKwit.