Geplaatst op

eigenzinnige winkel

De grote bekende winkelketens weet iedereen vast te vinden in zijn stad, zo ook in Kampen. Echter de bijzondere, kleine parels maken een stad zo uniek. Dit geldt ook voor de winkel van Kaatje in de Geerstraat 10, dat Kampen rijk is. Wat een fijne winkel met bijzondere dingen voor in huis, die anders zijn dan anders.

Een stad heeft kleine, eigenzinnige winkels nodig, hierdoor blijft het leven. Deze winkels dragen bij aan de sfeer van een stad. Juist de straten door te struinen en de kleine winkels met karakter binnen te stappen. Dit steunt deze lokale winkels. Bij een aankoop bij de grootste online webwinkel ter wereld, de Chineese Aliexpress betaal je vast wel minder en kan je 24/7 bestellen. De levertijd is uiteraard lang en de kwaliteit is … tja …

Op iedere geval, de winkel van Kaatje in de Geerstraat 10 is open op woensdag tot en met zaterdag tot 17.30uur en is echt een winkel met karakter!