Geplaatst op

Allemaal Aa-landen

Dit jaar was gevuld met nieuwe avonturen! En dit jaar ben ik 15 jaar illustrator. En elk jaar was totaal anders!
Van jongs af aan, bedacht ik verhalen over dingen die me overkwamen of knutselde ik bouwsels of bedacht oplossingen voor vraagstukken. Jaren later is er niet veel veranderd. Nog steeds ontstaan er verhalen in tekst en beeld of help ik bij het visueel vertalen van een vraagstuk.
Dit jaar is onder andere mijn prentenboek Allemaal Aa-landen uitgekomen. Een boek dat met en voor grote & kleine wijkbewoners is ontstaan. Geschiedenis, natuur en stedenbouwkunde zijn gebundeld in een groot hardcover boek met een combinatie van doe- en zoekopdrachten. Voor jong en oud om erop uit te gaan.
December is toch de maand bij uitstek van stil staan en na te denken over wat ik het afgelopen jaar heb gedaan en wat ik het komende jaar wil doen. Ik heb geen goede voornemens. Ik maak wel plannen voor mijn illustratiewerk en kijk uit naar 2021!
Heb jij plannen voor het nieuwe jaar? Waar wil je aan werken?