Geplaatst op

kaartenmolen & koffiemolen

 

Bij G E W O O N G R I E T! Voor jouw verhaal voor thuis ben je in de Engestraat 15 in hartje Deventer aan het juiste adres. Het is de plek waar bijzondere mensen, mooie producten en verhalen samen komen. Heerlijk struinen door de winkel en dan tijdens een rustmoment met heerlijke koffie van barista @sann.tros en lekkers van bakker Bril uit Voorst in het lunchcafé een kaartje uitzoeken voor een beetje warmte, gezelligheid of een papieren knuffel in de brievenbus. Kom eens kijken, wat er allemaal te ontdekken valt!

HOE HET WERKT:
1. Kies een kaart.
2. Afrekenen van je kaart bij de toonbank. Postzegels verkrijgbaar.
3.Schrijf je verhaal.
4. Laat je kaartje achter in de brievenbus van GewoonGriet.
5.GewoonGriet gaat je kaartje posten.

GewoonGriet is open van dinsdag tm zaterdag van 10.00 tot 17.30uur.