Geplaatst op

Wist je dat:

Stadkamer Zwolle heeft weer ruimere openingstijden en het is weer mogelijk om zelf tussen de boeken voor iets voor thuis te zoeken. Heerlijk. Het boek Allemaal Aa-landen is er te leen en vanaf heden ook te koop. Het boek neemt je mee op een kleurrijke ontdekkingsreis naar onze groene wijk in Zwolle waar verwondering centraal staat. Wanneer je door het boek bladert, ontdek je steeds nieuwe dingen. Misschien zelfs wel dingen die je niet wist. Want wat je niet weet, dat zie je niet. De bladzijdes in het boek zijn het bestuderen waard. Allemaal Aa-landen is een uitnodiging om de groenste wijk van Zwolle in al zijn veelzijdigheid te ontdekken. Verzamel verschillende bladsoorten, zaden of vul je weefraam met allerlei natuurschatten. Volg Melle en Moos en kater Simba. Spot de ekster en zoek de plekken uit het boek op. Bouw een waterleiding van de stengels van paardenbloemen.
 
Wist je dat:
9+ maanden research
10-tallen ochtendwandelingen door de wijk
10 x 10-tallen en meer gesprekken met wijkbewoners
12 x spreads
6 + bladzijdes storytelling
100+ foto’s
 
& nog zo veel meer zijn samen gekomen in dit hardcover prentenboek van 25,5 x 27cm bomvol met weetjes, doe- en zoekopdrachten en een uitnodiging om erop uit te gaan.
Nu met het warmere en zonnige weer op komst, de gelegenheid bij uitstek voor jong en oud om met het boek onder de arm erop uit te gaan in het noorden van Zwolle!