Geplaatst op

serie kaarten illustreren

Wat is er leuker dan het versturen van je zelfgemaakte verjaardagskaart of kerstkaart? Een persoonlijke attentie van jou en een leuke verrassing voor de ontvanger! In deze workshop ontwerp je met hulp van illustratrice Katja een kleine serie eigen kaarten. Je werkt met diverse kleurige materialen. Experimenteer met een aantal technieken en krijg tips om jouw illustraties zo sprekend mogelijk te maken. Er is ook aandacht voor het digitaliseren van je ontwerp zodat je je kaart na afloop kant en klaar kunt laten drukken.
π‘π‘–π‘£π‘’π‘Žπ‘’ π‘π‘’π‘Ÿπ‘ π‘’π‘ : basis
π΄π‘Žπ‘›π‘£π‘Žπ‘›π‘”π‘ π‘›π‘–π‘£π‘’π‘Žπ‘’: geschikt voor volwassenen van elk creatief niveau
π‘†π‘‘π‘’π‘‘π‘–π‘’π‘π‘’π‘™π‘Žπ‘ π‘‘π‘–π‘›π‘”: alleen contacturen workshop
π·π‘Žπ‘‘π‘’π‘š: 28 augustus
𝑇𝑖𝑗𝑑: 10:00-16:00 uur
π·π‘œπ‘π‘’π‘›π‘‘: Katja Kaduk
πΎπ‘œπ‘ π‘‘π‘’π‘›: €97,-
π—œπ—‘π—¦π—–π—›π—₯π—œπ—π—©π—˜π—‘ via zinkwit.nl/product/serie-kaarten