Geplaatst op

warme winterholletje

Deze 3 kleine rakkers liggen in hun warme slaapplek. De wereld lijkt verstild onder de volle maan. Sinds kort ligt dit drietal ook in hun warme holletje en dan onder een verse sneeuwlaag. In hun fijne winteronderkomen schijnt een zacht lichtje en de warme sokken, mutsjes en sjaals geven wat extra warmte in deze tijd van het jaar. De stoofpot en het gembertheepotje zijn rijk gevuld en ook een cadeau met verrassing staat al klaar voor de volgende dag. Buiten is de wereld bedekt met een vers sneeuwtapijt. Waarvan zullen deze drie dromen? Wellicht van het zachte knisperende gekraak als je stapt in de verse sneeuwlaag en de sneeuwpretgeluiden die door de straten galmen? Op iedere geval genieten ze van de zalige sneeuwstilte. Dit slapende drietal kan je verkrijgen in de shop dus als warme holletje en als warme winterholletje versie. Zoek de verschillen.